Hălchiul a fost în sărbătoare la cea de a XVII-a ediție a zilelor comunei

0
1.230 vizualizari
views

Locuitorii comunei Hăchiu au petrecut timp de 3 zile la cea de a XVII-a ediție a Zilelor Hălchiului. Desfășurat în perioada 11 – 13 septembrie, odată cu Târgul de Toamnă devenit tradiție, organizatorii evenimentului au acordat diplome de merit copiilor și tinerilor care s-au remarcat pe parcursul anului 2015. De asemenea, programul artistic a fost diversificat, pe scenă evoluând soliști, ansambluri folclorice, artiști locali, festivitatea de deschidere fiind susținută de Fanfara Slapnicar Albert din Hălchiu.

După o vineri și o sâmbătă cu vreme închisă, dar cu încărcătură emoțională prin prezența la șcenă a copiilor de grădiniță și școală generală din Hălchiu și Satu-Nou,  ziua de duminică a venit să răsplătească eforturile organizatorilor cu un soare de toamnă care a scos lumea din case. Un soare care s-a împletit cu bucurie în cosițele fetelor care au participat la parada portului popular.

Au excelat pentru cei prezenți ieșiți la un mic și o bere Ansamblul Folcloric Măgura, Ansamblul Folcloric Floare de Castan cu solista Luchian Bianca, solista Cornelia Radocea, Ansamblul Folcloric Cetățuia Teliu, solistul Marcel Avram, surorile Elena și Maria Istrate de la Măieruș, Ansamblul Comunei Moeciu, Mihai și Mariana Călin, Loredana și Radu Adam, Andreea Neacșu.

Vizualizați galeria foto pe facebook (CLICK AICI)

(VIDEO) Joc de Sibiu – Ansamblul Măgura

DSC_0040 (Copy) DSC_0047 (Copy) DSC_0048 (Copy)

DSC_4264 (Copy) DSC_4208 (Copy) DSC_4223 (Copy) DSC_4229 (Copy) DSC_4235 (Copy) DSC_4293 (Copy) DSC_4330 (Copy) DSC_0189 (Copy) DSC_0195 (Copy)DSC_4201 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic