Fundația Rafael ca invită la evenimentul caritabil din Codlea

0
963 vizualizari
views

fundatia Rafael

Fundaţia Rafael, organizaţie care se preocupă de asistarea persoanelor cu dizabilităţi din Codlea şi din împrejurimi, vă invită vineri, 4 octombrie 2013, în intervalul orar 12-20, în Promenada Codlea, la tradiţionalul eveniment: „Pot fi prietenul, vecinul sau ruda ta. Acceptă-mă aşa cum sunt!”

Această acţiune face parte din demersurile Fundaţiei Rafael de a face cunoscută situaţia persoanelor cu dizabilităţi, de a crea o legătură între aceste persoane şi restul comunităţii şi de a tine legătura cât mai strâns cu toţi partenerii şi cu simpatizanţii fundaţiei.

Organizatorii au pregătit recitaluri de muzică, dans, precum şi o tombolă cu premii. La eveniment copiii pot confecţiona felicitări şi alte obiecte în cadrul atelierului de creativitate. Pe lângă acestea, vă invităm să achiziţionaţi produse confecţionate la centrul fundaţiei: felicitări, lumânări, obiecte cusute, insigne, tablouri, magneţi etc. valorificând în acest fel munca persoanelor cu dizabilităţi, beneficiare ale Fundaţiei Rafael. Întregul spectacol va fi animat de clovnii care vor distra publicul si vor aduce bucurie tuturor copiilor prezenti.

Participarea la eveniment şi la ateliere este gratuită!

Vezi cum a fost anul trecut CLICK AICI

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic