Fonduri nerambursabile pentru echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației pentru elevi și dascăli

0
1.568 vizualizari
views

Consilierii locali au aprobat în cadrul Ședinței Consiliului Local proiectul documentat de administrația publică locală privind accesarea de fonduri nerambrusabile. Acestea au ca scop achiziționarea de tablete pentru elevi pe de o parte, dar și a unor echipamente profesionale de predare online a cursurilor de către dascăli, precizează primarul Mihai Cîmpeanu.  De asemenea, acesta explică faptul că proiectul a fost depus abia acum deoarece linia de finanțare a fost deschisă abia în 2 noiembrie 2020.

”Am supus spre aprobare în ședința Consiliului Local proiectul privind accesarea de fonduri nerambursabile pentru achiziționarea de echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației (tablete), precum și a altor dispozitive electronice de învățare pentru mediul online, pe care să le oferim elevilor și cadrelor didactice la clase.

Trebuie precizat faptul că această linie de finanțare a fost deschisă în 2 noiembrie 2020, iar administrația a întocmit proiectul pentru a accesa aceste fonduri.” Mihai Cîmpeanu, primar municipiul Codlea.
 
NOTĂ: Vor beneficia toți elevii, indiferent de statulul social al părinților. Pentru egalitatea de șanse la învățătură, fiecare elev va primi tabletă cu sim pentru internet, așa că nu contează dacă ai sau nu internet acasă, iar dispozitivele de comunicare cu profesorul din sala de clasă vor fi de asemenea performante.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic