Finaliste Miss Brașov 2017

0
2.177 vizualizari
views

După preselecțiile din 7 mai 2017 de la Coresi Shopping Resort,  Asociația Miss Brașov a anunțat cele 18 finaliste ce vor intra în pregătirile pentru Gala Finală 2017. Acestea sunt: Dumbrăveanu Valeria, Orghidan Izabela, Bajzat Elisa, Trandafir Alexandra, Coman Oana, Damo Andrea Annelise, Dochia Anca, Román Diana, Oprea Marina, Birzan Oana, Gutanu Olga, Chirilas Alexandra Maria, Fusarau Alexandra, Fazakas Imola, Micu Andra Bogdana, Toma Bianca, Pirvan Adelina Elena, Drăghici Andreea Pe parcursul celor 3 saptamani de pregatiri, finalistele Miss Brasov vor avea un program intensiv de pregatire astfel:

WORKSHOPURI

 1. Curs „Stil si vestimentatie” cu Ana Maria Cornea – timp de o zi fetele vor avea parte de informatii utile in ceea ce priveste modul de a se imbraca. Este important modul in care asortam hainele, daca imbracam ceva ce ne avantajeaza sau nu. Asadar, dupa o parte teoretica, fetele vor merge intr-un magazin unde Ana Maria le va arata cum se creaza o tinuta de zi, de seara, de meeting, etc., iar mai apoi, pe baza la cele invatate, fetele vor face si ele tinute.
 2. Make-up cu Cristina Modoi – vor invata in primul rand regulile de baza in ceea ce priveste intretinerea tenului, modul de curatare si nu numai. Vor invata practic, cum anume se pot aranja in privinta machiajului de zi, pentru a fi fresh, naturale, etc.
 3. Importanta dezvoltarii personal in viata tinerilor – trainer Condur Alexandra (psiholog, formator, numerolog, consilier dezvoltare personala). Acest workshop isi propune in primul rand constientizarea importantei de a investi in propria persoana, personalitate. Starea de bine vine din interior, asadar, cunoasterea de sine are un rol foarte important in succesul in viata de zi cu zi, profesionala, familiala,etc. Workshopul isi propune jocuri interactive, de autocunoastere si dezvoltare, dar si cu scopul de a se cunoaste ca echipa.
 4. Despre Worshopul – Stil de viata cu Nona Trif. Workshopul va fi sustinut in cadrul Barre Fitness Academy din Brasov de catre Nona Trif, Instructor Barre Fitness si Nutritionist si Adriana Tempea, Kinetoterapeut si Instructor Barre Fitness.

Workshopul are ca scop oferirea unui suport teoretic si practic pentru definirea unui stil de viata sanatos, dpdv nutritie, sport si preventie kinetoterapeutica, remodelare corporala si posturala. Ca si continut se vor prezenta Beneficiile unui stil de viata sanatos si metodele de implementare, astfel incat sa se poata insusi fara greutati. Deasemeni, in cadrul segmentului practic, se va experimenta o clasa de Barre pentru remodelarea rapida si o clasa de Kineto-Barre pentru reabilitare posturala si stretching.Se va incuraja aprofundarea notiunilor expuse si luarea unor decizii catre aria sportiva de remodelare coporala cu accentuarea feminitatii.

 1. Gene fir cu fir – fetele vor fi pregatite si li se vor aplica gene fir cu fir de catre cei de la AMA STUDIO din Constanta pentru a fi pregatite de Gala Finala.
 2. Curs Mihaela Tatu trainer acreditat ANC in Tehnica si Arta Livrarii Discursului. Adica „antrenor” pentru limbajul paraverbal si nonverbal. Adica… si mai adica, dictie, intonatie, ritm, volum, gestionarea emotiilor, respiratie, improvizatie, calibrare energetica la public, contact vizual, atitudine… Mai precis invata oamenii cum sa ajunga la sufletul celor din jur printr-un discurs. Totodata este voice over la desene animate si audiobook-uri, speaker motivational, moderator la diverse evenimente, dintre care Business Days unde sunt moderator permanent. Sprijina tot ceea ce inseamna „redescoperirea si conservarea frumusetii limbii romane”. Dupa 2 zile de cantonament cu Mihaela, finalistele Miss Brasov vor invinge teama vorbitului in public, vor sti cum sa se exprime si sa pregateasca un discurs indiferent de ocazie, aa prezinte cu incredere si stapan pe tine, etc
 3. Mers scenic, coregrafie cu Aura Anghel – vor invata ce presupune o prezentare de moda, tinuta, atitudinea, cum anume sa paseasca, cum sa intre in scena, cum sa defileze, cu sa paraseasca scena, etc. Vor fi 4 zile la dispozitie, la Reduta, sa invete secretele unei prezentari de moda….prin practica.
 • Sedinte foto la aBeauty Clinique, Hotel Teleferic, Hotel Piatra Mare si Paradisul Acvatic. O parte din premiile de care vor avea parte fetele sunt:

Premii

 • Posibilitatea unui contract cu MRA MODELS
 • sejururi de 2 zile la Hotel Teleferic pentru 2 persoane – spa, masaj, masa si masaj incluse – pe scurt un rasfat 
 • Cursuri pentru gene fir cu fir asigurate de AMA Lashes din Constanta
 • Cursuri pe PR, design vestimentar, stilist oferite de Atelierele Ilbah
 • Cadouri din partea Optiplaza, Dacia Plant, Paradisul Activ
 • Intrari la Paradis Acvatic, SPA Teleferic, SPA Piatra Mare, sala de sport, etc
 • Carti de dezvoltare personala din partea Librariei Libris
 • Tratamente la Clinica Abeauty
 • Premii din partea Lamonza
 • Alte surprize
 • Parfumuri din partea Bargello

 

 

 

            Asociatia Miss Brasov tine sa multumeasca de asemenea pentru implicarea comunitatii brasovene, pentru sustinerea primita din partea RoPharma, Primaria Brasov, Diva Vision, Luxury Academy, Centrul Fericirii, Cheile Gradistei, Brand Office, Coresi,  Bya Fashion, Libris, ,TransSeb, Vladimir Trans, Electroprecizia, Lamonza, Atelierele Ilbah, Mes Amis, Magnolia, Avangarden Coresi, Conacul lui Bebe, Voloca Wedding Dress, Centrul Cultural Reduta, Elliana Mall, Creativa, Aha Lounge, Vesuvius Lounge, Gerry Husti Photography, Crama Girboiu, Art Respect, Belaqua, Academic Art Events.

            Asadar, in data de 2 iunie va invitam la Gala Finala pentru a urmari finalistele, momentele artistice si spectacolul creat de AlexaEvent. Biletele s-au pus in vanzare la Sala Patria, locul unde se va sustine spectacolul ce va avea gazda pe Mihaela Tatu!

Va asteptam cu drag!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic