După ce au concertat la Codlea, Europa îi primește cu brațele deschise

0
1.187 vizualizari
views

A concertat pentru publicul din Codlea alături de maestrul Nicolae Voiculeț în beneficiul codlenilor (balul de caritate pentru restaurarea clădirii istorice a Liceului Forestier), iar acum Europa îi primește cu brațele deschise. Institutul Cultural Român de la Viena şi Ambasada României la Bratislava marchează Ziua Naţională a României printr-un concert susţinut de naistul Nicolae Voiculeț alături de Klaus Dieter Untch la orgă şi de ansamblul numit „Orchestra România”. Evenimentul a avut loc joi, 1 decembrie, în Sala Oglinzilor din Palatul Primatului din Bratislava.
Concertul este parte a turneului România 100 – D.O.R., un concept dezvoltat de Nicolae Voiculeţ, ambasador al turismului românesc. Proiectul muzical este gândit ca unul de promovare a identității românești și de redescoperire a valorilor naționale şi invită publicul să se alăture evenimentelor dedicate responsabilizării sociale şi culturale, respectului față de natură și mediul înconjurător.
Nicolae Voiculeţ și Klaus Dieter Untch prezintă concertul la Bratislava în cadrul unui turneu care cuprinde evenimente în China, Marea Britanie, Austria, Cehia şi România. Turneul se desfăşoară până în luna decembrie 2018 când va avea loc la Alba Iulia un concert ce va marca aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire.

Sursa: romania-muzica.ro

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic