De Mihail și Gavril, Mitropolitul Ardealului a sfințit troița eroilor neamului

0
1.628 vizualizari
views

În data de 8 noiembrie, creștinii au dat curs în sfânta zi a celebrării arhanghelilor Mihail și Gavril, invitației de a participa la sfințirea troiței eroilor neamului, ridicată de către Inspectoratul de Jandarmi Brașov. Slujba de sfințire a fost oficiată de către IPS Mitropolitul Ardealului  – Laurențiu Streza. Ridicată în fața unității militare de la Dumbrăvița, troița este rodul efortului militarilor care își desfășoară activitatea în această institutie, dar și a altor oameni de bine, monumentul reprezentând comemorarea ostașilor căzuți pe câmpurile de luptă.

Alături de reprezentanții bisericii, au fost prezenți la eveniment și personalități ale administrației. Printre aceștia s-a numărat deputatul Donțu Mihai, Şeful Comisiei de Sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Braşov – Sebastian Grapă, primarul localității Dumbrăvița – Popa Zahiu, primarul municipiului Codlea – Cătălin Muntean, precum și alte personalități.

În același cadru festiv au fost înmânate diplome celor care au susținut acest proiect, iar IPS Laurențiu Streza a ținut o prelegere despre însemnătatea semnului crucii.

Sfintirea troitei – IPS Laurentiu Streza

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic