Dacă nu flori, comerț înfloritor – Bolțari marca Sere Codlea la 1 leu bucata

0
1.205 vizualizari
views

În condițiile în care sărăcia este vizibilă, intreprinzatorul particular dărâmă clădirea principală de la sere și vinde tot ce poate.

Care este modul de operare?

Se lucrează cu barosul, dalta și ciocanul, pentru a nu strica bolțarii. Ulterior aceștia sunt încărcați în căruță, peste care se asează o prelată. Căruța se deplasează nestingherită prin oraș pe la porțile oamenilor, îndeosebi la casele aflate în construcție. Discret, omul nostru îl invită pe cetățean să vadă ce are în căruță și îi face o ofertă foarte tentantă: Bolțari la 1 leu bucata.  Cine ar rezista tentației, în condițiile în care pe piață bolțarul costă pana la 6 lei? Și cum întotdeauna vor exista speculanți, hoți și amatori de chilipiruri, tranzacția este ca și făcută cu promisiunea unui al doilea și al treilea transport. Se vând până la 200-300 de bolțari, iar omuleții se reîntorc la extras bolțari din zidurile groase ale celor care au fost odată Sere  Codlea.

Lucrurile nu se opresc aici, tot ce se poate extrage de la Sere Codlea se valorifică. SILNEF-ul nu mai este o sfârâială, așa că totul se vinde la bucată. Până și cornierul din fostele ferestre se vinde.

furt sere codlea (1)

furt sere codlea (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic