Cum ne-am distrat la cea de a IV-a ediție a săniușului în maialul codlean

0
1.172 vizualizari
views

Este pentru a IV-a iarnă consecutiv când cobărâm săniile din podul bunicii și dăm startul distracției la săniuș, în maialul codlean. La fel ca la edițiile precedente, au răspuns invitației noastre ,,Hai cu noi la săniuș” foarte mulți copii. Concursul organizatde Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei și Asociația Civică Muntean Cătălin pentru aceștia, s-a împărțit pe două categorii: ciclul primar și ciclul gimnazial.

Cuminți și nerăbdători, copiii s-au aliniat la start, în principal contând distracția și faptul că se întrec între ei, așa cum spunea un mic participant la concurs, dar chiar și așa, câștigătorii celor două categorii au primit ca premiu câte o sanie nou-nouță.

Și părinții s-au distrat văzându-i pe copiii feiciți și încântați de frumusețea unei zile de iarnă. Și pentru a mai încălzi un pic mâinile și picioarele înghețate, ceaiul cald de fructe cu lămâie a fost la discreție, împreună cu plăcintele cu mere, oferite de Pizzeria Alex.

Și noi, toți, ne-am bucurat. A fost o zi grozavă de săniuș! Codlea Info mulțumește partenerilor și sponsorilor care ne susțin an de an acțiunile de voluntariat.

DSC_0075 (Copy) DSC_0083 (Copy) DSC_0087 (Copy) DSC_0092 (Copy) DSC_0099 (Copy) DSC_0104 (Copy) DSC_6028 (Copy) DSC_6048 (Copy)DSC_6058 (Copy)Galeria foto poate fi vizualizată pe pagina de facebook – VEZI AICI –

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic