Consiliul Județean alocă o nouă tranșă de bani pentru lucrările din Codlea

0
795 vizualizari
views

Consilierii județeni au aprobat o nouă tranșă de bani pentru finalizarea lucrările demarate în municipiul Codlea. Se pare că mai marii județului au înțeles necesitatea continuării investițiilor de la Codlea, drept pentru care în ședința din 18 noiembrie a Consiliului Județean Brașov, municipiului Codlea i-a fost alocată suma de 540.000 lei. Aceasta este a doua tranșă de bani primită de la județ, după ce orașului i-au mai fost trimiși 1.000.000 lei în această toamnă pentru investițiile de la Codlea.

Doresc să mulțumesc reprezentanților  Consiliului Județean Brașov, care au aprobat în ședința din 18 noiembrie alocarea sumei de 540.000 lei pentru orașul nostru în vederea continuării proiectelor de infrastructură demarate.

Cu acesti bani se vor închide șantierele începute pe străzile: Măgurii, Vulturului și Somului. Totodată vă aduc la cunostință că, dacă vremea ne va permite, toate șantierele pe care s-au făcut lucrări se vor asfalta. Străzi precum Sadoveanu, Fierarilor, 9 Mai și Măgurii, urmând ca la anul să continuăm așa cum am promis. –  spune Cătălin Muntean pe pagina sa de facebook.

 

În paralel se lucrează la refacerea trotuarelor din Centrul Civic și se pare că lucrările vor fi finalizate în aproximativ două săptămâni, pe ambele părți. (vezi foto)

DSC_0097 (Copy) DSC_0100 (Copy) DSC_0101 (Copy) DSC_0105 (Copy) DSC_0114 (Copy) DSC_0119 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic