Balul Mărțișorului, al Ansamblului Folcloric Măgura Codlea

0
986 vizualizari
views

Sâmbătă, 5 martie, a avut loc una dintre cele mai apreciate manifestări culturale locale, eveniment aflat la ce a de a XV-a ediție. Balul Mărțișorului organizat de Ansamblul Folcloric Măgura, aflat sub patronajul Casei Municipale de Cultură Codlea mai este cunoscut ca și Balul cu coșul și precede intrarea în Postul Paștelui. Aproximativ 200 de persoane au răspuns invitației, pregătite fiind cu tradiționalul coș cu bunătăți, făcând Sala de Nunți să devină neîncăpătoare pentru numărul mare de solicitări.

Au deschis petrecerea grupa de copii ai ansamblului, oferind un scurt spectacol de mărțișor publicului prezent, iar directorul Casei de Cultură, Petrică Buhnici și viceprimarul Urdea Virgil au urat doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă. Discretă, din culise, coregraful Angela Drăgușin, adevărată amfitrioană a păstrării tradiției, s-a asigurat de bunul mers al lucrurilor.

A cântat și ne-a încântat Neluțu de la Brașov și formația sa, dar nu putem trece cu vederea preparatele culinare pregătite de Măriuța Petruța, care a gătit sărmăluțe ca la mama acasă.

VIDEO – Balul Mărțișorului

DSC_7211 (Copy) DSC_7223 (Copy) DSC_7226 (Copy)

DSC_7227 (Copy) DSC_7284 (Copy) DSC_7289 (Copy) DSC_7337 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic