August aduce Festivalul PADINA-PEȘTERA în masivul Bucegi

0
234 vizualizari
views

Povestea muntelui merge mai departe și în 2022 prin organizarea Festivalului ’’ Padina-Peștera’’ ce va avea loc în perioada 12-14 august.

Evenimentul se va desfășura în zona Telecabina Peștera din masivul Bucegi.

Timp de trei zile participanții vor fi îmbărțișați de atmosfera festivă ce va cuprinde momente culturale inedite și o prestație extraordinară a artiștilor care vor concerta pe scena amplasată în inima Bucegilor. Programul artistic va începe, în fiecare zi,  de la ora 18:00.

Festivalul ’’ Padina-Peștera’’ va debuta vineri 12 august 2022  cu regalul folcloric susținut de: Nicu Paleru, Ionuț Dolănescu, Simona Dinescu, Florentina Mîinea,  Liliana Pavelescu, Nineta Popa, Loredana Dobrescu și Yuriy Tsiple. Spectacolul tradițional va fi acompaniat de Orchestra  Populară ’’Chindia’’ dirijată de Ionuț Dumitrescu.

Lineup-ul show-ului este completat și de muzica rock, în a doua zi. Astfel, HOLOGRAF, una dintre cele mai longevive și de succes  trupe din România  va oferi un spectacol  plin de viață prin intermediul pieselor moderne și melodioase.

Și pentru că ne-am dorit ca povestea lor să ajungă și în inima munților, cei de la DIRECȚIA 5 au pregătit un super-concert. Fanii  vor avea ocazia să asculte hit-urile pe care trupa pop-rock le-a lansat de-a lungul celor peste 30 de existență.

Ultima zi a festivalului montan va sta sub semnul distracției variate. DJ Yaang de la KISS FM ca susține un spectacol DJ la înălțime.

Evenimentul PADINA- PEȘTERA  își propune să contribuie la educația montană a turiștilor, la protejarea mediului înconjurător și, nu în ultimul rând, să ofere variante de divertisment fără a distruge cadrul natural.

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic