Aparat de radiologie digitală și ecograf, la Spitalul Codlea

0
2.195 vizualizari
views

Luna cadourilor nu a ocolit nici Spitalul Municipal Codlea. În cursul dimineții de 6 decembrie, administrația a primit aparatură nouă. Este vorba despre ecograf și aparat de radiologie digitală. Este așteptat și un al 3-lea aparat, repsectiv computerul tomograf, care va sosi cât de curând.

Managerul spitalului, dr. Claudia Coste, a declarat că această aparatură este mai mult decât utilă, iar medicii speciliști o așteptau. Investiția crește performanțele actului medical în unitatea de la Codlea. Spitalul Municipal Codlea și-a completat și echipa medicală cu un medic în specialitatea Endocrinologie și un medic în specialitatea Psihiatrie, ambii în contract cu Casa de Asigurări Brașov.

”Ne bucurăm că avem alături de noi încă doi medici specialist, pe dl dr. Pătrășcanu Titus Flavius – medic specialist endocrinologie și d-na dr. Oprea Daniela, medic specialist psihiatru.  La acest moment avem 16 cabinete în ambulatoriu  de specialitate, intensificând astfel paleta de servicii medicale oferite”

– dr. Claudia Coste, manager Spitalul Municipal Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic