Alte două străzi din Codlea asfaltate pentru prima dată

0
5.509 vizualizari
views

Promisese că va asfalta toate străzile din municipiul Codlea sau, ca să îl cităm pe Cătălin Muntean, primarul municipiului Codlea: ”…nu va rămâne stradă neasfaltată cât timp voi fi primar”. Să sperăm că nu va fi 30 de ani, zic, că nu mi-aș dori în acest caz.

Lăsând gluma, trebuie să-i recunoaștem meritele omului care în primul mandat a asfaltat peste 30 străzi dacă nu și mai bine, și mai mult de 20 dintre acestea am văzut asfalt pentru prima dată. Cetățeanul nostru, codleanul plătitor, de impozite,  nu se mai dă jos din pat direct în cizme și nici nu mai iese la poartă să dea noroiul cu lopata. Desigur, mai sunt câteva străzi care își așteaptă rândul, însă în cursul zilei de 15 iunie viceprimarul Cîmpeanu Mihai anunța pe pagina oficială de facebook reabilitarea altor două străzi, care de asemena prima oară asfaltate și intră în rândul străzilor demne de un municipiu. Este vorba despre strada Nicolae Bălcescu și strada Căprioarei. Rămâne de văzut când vor demara lucrările pe strada Brazilor.

reabilitarestrazi (1) reabilitarestrazi (2) reabilitarestrazi (3) reabilitarestrazi (4) reabilitarestrazicodlea (1) reabilitarestrazicodlea (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic