Află cum îți va merge în 2016, în Anul Maimuței – Zodiacul Chinezesc

0
988 vizualizari
views

Orice acțiune poate fi încercată anul acesta. Cel puțin agila Maimuță nu se va da bătută înainte de a încerca toate posibilitățile de realizare. Chiar și cele mai dificile acțiuni vor fi încununate de succes; vor fi promovate invenții și improvizații care aduc multă bogăție. Politica, diplomația, finanțele și afacerile vor fi angajate într-un joc în care fiecare încearcă să-l trișeze pe celălalt. Va fi mai degrabă un an amuzant, excitant, în care oricine va avea șansa să-și joace propria carte. Nu vor fi confruntări directe, pentru simplul motiv că Maimuța, râzând de propriile-i greșeli, își poate perfecționa metodele de abordare a afacerii, așteptând runda următoare. În acest an vom încerca să încheiem o afacere mai bună păcălindu-l pe celălalt. Este foarte greu de urmărit persoana care va câștiga până la urmă, pentru că mâna dreaptă nu știe ce a făcut mâna stângă. Un singur lucru este sigur, și anume că este un an extrem de progresist, vom merge cu motoarele în plin și chiar dacă nu ne forțăm prea tare, vom fi conduși înainte de valul izvorât din talentul natural al Maimuței pentru învățătură și promovare. Impulsul norocos al Maimuței care domină acest an ne va obliga să jucăm, să speculăm și să exploatăm situații sau decizii ingenioase dar riscante.

Dacă sunteți iuți în acțiune, anul acesta puteți obține un beneficiu mărișor. Categoric nu este un an pentru cei slabi de inimă sau grei de cap. Maimuța nu face nici o concesie și nu acceptă retragerea; dacă este cumva vreo recesiune economică, Maimuța o va anihila complet acum. Afacerile vor progresa ultrarapid sub influența sa optimistă și inteligentă. Resursele Maimuței vor uimi și vor zăpăci pe toată lumea. Se spune că Maimuța va releva căi noi și neconvenționale pentru abordarea lucrurilor și situațiilor. Motto-ul acestui an va fi „NU răspunde cu NU!”.

Dar iată cum se prezintă acest an pentru:

Șobolan (Săgetător) – Se va bucura de un an fructuos, pentru că nu se prevăd necazuri serioase acasă sau în afaceri. Va primi mai multe vești bune decât rele și trebuie să se ferească să rupă acum prietenii sau asociații pentru a reduce din conflictele viitoare.

Bou (Capricorn) – Un an norocos și prosper în care va fi înconjurat sau căutat de oameni importanți. Îl vor aștepta vești bune în familie legate de noi activități și atribuții; se prevăd extinderea sferei de acțiune și a asociațiilor precum și promovări în funcții.

Tigru (Vărsător) – Un an greu pentru el, în care răbdarea și puterea de sacrificiu vor fi încercate din plin prin iritări și regrese. Va trebui să nu-și reclame obiecțiile prea tare și să evite confruntările care îl pot duce la procese. Va petrece și va călători mai mult decât normal și va fi obligat a face compromisuri.

Iepure (Pești) – Un an bun, dar el nu prea e optimist. Afacerile financiare sau contractele sale se pot împotmoli neașteptat sau nu se vor materializa deloc din cauza trădării aliaților de încredere. Viață sa de familie rămâne calmă, dar el va suferi unele îmbolnăviri minore, care-i vor reduce din progres.

Dragon (Berbec) – Un an amestecat pentru el, în care se prevăd progrese în carieră și afaceri financiare, dar nu trebuie să se amăgească de primele rezultate favorabile, altfel poate fi pus în încurcături serioase. Dacă își va impune punctul de vedere asupra tuturor, acesta se poate solda cu desfacerea unor prietenii sau cu certuri sentimentale. Un an în care rebuie să accepte unele compromisuri și să asculte de sfatul altora.

Șarpe (Taur) – Un an bun în care va găsi ajutor atunci când va avea mai multă nevoie de el. Va intra în dispute, dar lucrurile se vor liniști singure, dacă nu se va turna gaz peste foc. Totuși, aceste stări agresive pentru el îi vor crea o situație neliniștită și nedorită. Un an în care trebuie să rămână conservator sau neutru.

Cal (Gemeni) – Un an norocos în care se prevăd câștiguri rapide și beneficii neașteptate. Va fi capabil să descopere tot ceea ce căuta, dar trebuie să fie foarte atent la situațiile accidentale care pot apărea într-un mod destul de ciudat. Pot fi vești triste în familie, dar necazurile altora nu-l vor afecta.

Oaia (Rac) – Un an bun pentu Oaie. Evidențierea sau promovarea în activitate îi vor da un sentiment de împlinire și se va bucura mult în acest an plin de recompense. Nu va avea adversari, iar problemele de sănătate vor fi minore.

Maimuță (Leu) – Un an excelent în care pot ,,demara,, propriile afaceri, care vor fi încununate de realizări, evidențieri și fericire. Va avea un progres fantastic. Durerile de cap îi vor fi generate de subordonați, de datornici sau de oamenii care vor finanța acțiunile sale îndrăznețe. Problemele de sănătate provin din surescitare.

Cocoș (Fecioară) – Un an amestecat în care trebuie să facă față problemelor financiare, degradării afacerilor sau a carierei. Poate să sufere intens de pe urma familiei. Va face erori în judecată și apreciere, astfel că nu trebuie să aibă încredere în ceea ce află de la alții și trebuie să investigheze singur totul. Lucrurile i se vor părea mai bune decât sunt ele de fapt.

Câine (Balanță) – Un an plin de satisfacții dar moderat totuși, nu atât de fructuos pe cât se aștepta. Vor fi vești bune acasă, urmate de celebrări și petreceri. Se întrevăd cheltuieli suplimentare, mai multe călătorii ca de obicei sau schimbarea domiciliului. Va fi înconjurat de prieteni noi și de oameni importanți.

Mistreț (Scorpion) – Un an plin de satisfacții, dar moderat, în care va suferi din cauza lipsei de bani sau de sprijin și va fi confruntat cu numeroase probleme personale și de familie. Rezultatele nu sunt cu totul favorabile, dar va putea să împrumute bani de la alții sau să-și unească forțele cu ceilalți pentru a rezolva dificultățile.

 

2016-Zodiacul-Chinezesc-Anul Maimutei

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic