Administrația vrea să aducă un nou suflu Promenadei municipiului Codlea

0
1.334 vizualizari
views

Administrația publică locală vrea să dea un nou suflu zonei din Promenada Codlei. În acest sens, primarul Mihai Cîmpeanu a discutat cu reprezentații Bisericii Evanghelice din Codlea ”..despre rezolvarea „problemelor” cu Promenada și trecerea acesteia în folosința administrației publice codlene”, scrie edilul pe pagina sa de facebook

”Astfel, luna aceasta vom iniția un Proiect de Hotărâre în vederea concesionării părții din Promenadă care se află în proprietatea Bisericii Evanghelice, cu scopul declarat de a transforma centrul localității noastre într-un loc propice petrecerii timpului liber cât mai plăcut cu putință. După rezolvarea problemelor administrative, vom demara anumite reparații, urmând ca anul viitor să existe lucrări de investiții în zonă.

De asemenea, am purtat discuții și cu comercianții din Promenadă pentru a amenaja, la începutul acestei veri, terase care să dinamizeze viața socială din Centrul Istoric, așa cum se întâmplă în orice municipiu care se respectă.” – explică primarul Mihai Cîmpeanu.
 
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic