7 colinde in 7 zile prin glasurile copiilor pregatiti de Proartis

0
2.077 vizualizari
views

7 colinde in 7 zile cu Proartis

In aceasta seara de marti, 20 decembrie, Centrul Cultural Proartis a finalizat campania Christmas Camp. Aflat la prima editie Christmas Camp, Proartis si-a propus ca de fiecare data in preajma sarbatorilor,  sa organizeze o tabara de muzica in care sa-i pregateasca pe toti copiii din Codlea care isi doresc sa cante colinde. Intrati pe mainile pricepute ale dascalilor de la Proartis, muzica le-a devenit in aceasta saptamana un mod de viata.  Cei inscrisi au invatat in 7 zile 7 colinde de pe intreg mapamondul, bucurandu-se de una dintre minunile lumii. Un spectacol plin de sensibilitate pe scena Casei de Cultura Codlea, loc in care ingeri de copii au cantat Nasterea pruncului Iisus si serbarea Craciunului. Cu siguranta vom mai auzi de acesti tineri interpreti pentru ca vor, pot si au talent, dar mai ales pentru ca ei ne sunt viitorul.

O initiativa laudabila a profesorilor de la Proartis, un dar oferit copiilor, unul special prin insasi natura lui. Cea mai buna investitie este in copiii nostri.

Cantecul lor a sensibilizat parca si cerul, care si-a scuturat din belsug ninsoarea peste oras, acoperindu-l cu un alb imaculat la fel ca sufletele copiilor.

Christmas Camp – Proartis

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic