2018 este anul în care se dorește o mai mare implicare a femeilor în politică

0
2.192 vizualizari
views

2018 ar putea fi anul în care femeile s-ar putea implica mult mai mult în politică, sunt de părere social-democratele braşovene. Ele s-au reunit, marţi seară, într-o şedinţă de bilanţ a organizaţiei lor municipale, pentru anul trecut.

2017 a început cu un incendiu care a afectat un corp de clădire al Centrului de copii de la Brădet. OFSD Municipiu s-a mobilizat şi a strâns banii pentru seturi de tacâmuri, farfurii, pahare şi căni, produse de igienă personală, prosoape, cizme, ghete, toate produse noi. De-a lungul anului, doamnele şi domnişoarele au dăruit rechizite şi dulciuri unor copii fără posibilităţi, iar o mamă singură a primit cadou chiar şi o maşină de spălat. Acţiunile de ecologizare sau conferinţele organizate au fost şi ele trecute în revistă la bilanţul organizaţiei.

“OFSD Municipiu va continua şi în 2018 agenda acţiunilor prin care ne dorim să fim cât mai aproape de braşoveni, iar  acolo unde nu putem soluţiona nevoile  lor, să sesizăm autorităţile. Este una dintre formele de a ne implica în viaţa comunităţii. În Organizaţia Femeilor Social-Democrate avem doamne capabile, cu profesii sociale prin care mereu sunt aproape de oameni precum doctoriţe, învăţătoare, profesoare etc. Sunt persoane care îşi dăruiesc şi timpul liber pentru a realiza acţiuni sau evenimente pentru cetăţenii oraşului de sub Tâmpa.”, anunţă Adela Diaconu, preşedintele organizaţiei de la municipiu.

La întâlnire au participat presedintele OFSD Braşov deputatul Roxana Mînzatu şi Lucian Pătraşcu, preşedintele Organizaţiei Municipale Braşov a PSD.
“Ne dorim ca acţiunile noastre să aibă o valoare politică. Vrem o vizibilitate sporită a Organizaţiei Femeilor Social Democrate Braşov, prin acţiuni în municipiu şi judeţ. Dacă prin acţiunile noastre, ale OFSD, ajutăm consilierii locali, judeţeni, parlamentarii, administraţia să identifice problemele şi să aplice soluţii în comunitate, atunci putem spune că avem succes. Avantajul va fi şi că doamnele şi domnişoarele se vor simţi încurajate să facă politică. Vrem mai multe colege, în OFSD”, declară deputatul Roxana Mînzatu

Braşovencele care îşi doresc să se implice, pot contacta organizaţia pe contul ei de Facebook https://www.facebook.com/ofsdbrasov/. Acolo, şi pe siteul www.ofsdbrasov.org,  sunt postate acţiunile precedente şi vor fi anunţate cele planificate pentru 2018.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic