100 de copii de la Codlea gata de școală

0
5.735 vizualizari
views

100 de copii din ciclul primar şi gimnazial din Codlea au de astăzi rechizite pentru tot anul şcolar. Deputatul Roxana Mînzatu, împreună cu colegele din Organizaţia Femeilor Social-Democrate, însoțite de viceprimarul Mihai Cîmpeanu și consilerul județean Adrian Iatan, s-au întâlnit cu elevii în Cartierul Colorom ca să le dăruiască cele necesare pentru a învăţa bine.

“Un copil nu trebuie să aibă nicio grijă, să simtă că îi lipsesc lucruri elementare, precum un set de creioane colorate, blocul de desen sau caietul dictando A4. Chiar şi efortul părinţilor este de obicei simţit de cei mici, dar anul acesta nu va mai exista această problemă pentru ei, l-au preluat colegii mei Roxana Mînzatu și Adrian Iatan. Tot ce au de făcut acum micuții este să se bucure de şcoală. Pentru că asta i-am şi îndemnat, să se bucure de lecţii, colegi şi profesori în anul şcolar care începe luni”, a declarat viceprimarul Mihai Cîmpeanu.

Destinatarii pachetelor de rechizite au fost 50 de copii de clasele I-IV şi 50 de copii de clasele V-VIII. Aceştia au ţinut şi ei să transmită un mesaj.

“Am stat de vorbă cu ei, este uimitor câtă maturitate poţi să întâlneşti la un copilaş de 8 ani, de exemplu. Am făcut împreună planuri de viitor, sunt foarte serioşi elevii noştri, când vine vorba de aşa ceva. Declară că ştiu de pe acum ce vor să facă la vârsta adultă, cum vor să-şi ajute oraşul, sau părinţii, ştiu clar că numai trecând serios prin şcoală pot reuşi. Le-am povestit şi eu din experienţa proprie, că aceasta este cea mai bună cale de a reuşi, prin muncă”, arată Roxana Mînzatu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic