Partidul Ecologist Român are un nou lider în organizația Ghimbav

0
516 vizualizari
views

Partidul Ecologist Român, Organizația Ghimbav, are un nou lider. Liviu Samson a preluat organizația PER Ghimbav și împreună cu membri ecologiști fac demersurile privind alegerile locale din localitate. Organizația își propune inițierea unor proiecte privind protejarea mediului înconjurător, dar și a unor activități și acțiuni menite să ridice calitatea vieții în Ghimbav. În condițiile in care orașul Ghimbav este in plină expasiune din punct de vedere al infrastructurii, atât rutiere cât și instituționale, se impun și noi proiecte de mediu care să echilibreze balanța în privința spațiilor și  a zonelor de recreere.

”Am convingerea că locuitorii orașului Ghimbav vor susține aceste proiecte: un nou parc cu multă verdeață, în care să își petreacă timpul împreună cu familia și o zonă de picnic. Aceste proiecte au mai fost propuse administrației locale, însă fără susținerea iubitorilor de natură și a unei echipe consolidate în Consiliul Local, acestea au fost uitate în sertar” – a declarat Liviu Samson, președintele organizației PER Ghimbav

Pentru că timpul este scurt și la acest moment se strâng semnături pentru alegerile locale, cetățenii din localitate sunt invitați să susțină organizația ecologistă în acest demers.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ