Alina Nicoleta Oprea, candidatul AUR pentru Primăria municipiului Codlea

0
1.228 vizualizari
views

Alianța Pentru Unirea Românilor, organizația Codlea, cea mai puternică organizație AUR din județul Brașov, își lansează candidatul în cursa pentru alegerile locale la Primăria municipiului Codlea. Alina Nicoleta Oprea este alegerea organizației AUR CODLEA pentru funcția de primar. 

Alina Nicoleta Oprea este inginer și a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Transilvania Brașov

”Dragi cetățeni ai Municipiului Codlea,astăzi, cu inima plină de speranță și multă credință, mă adresez vouă pentru a-mi anunța candidatura la funcția de primar al Municipiului Codlea din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor.
În calitate de inginer, am învățat importanța preciziei, inovației și soluțiilor pragmatice pentru probleme complexe. Ca mamă a trei copii minunați, am înțeles că viitorul pe care ni-l dorim pentru urmașii noștri se construiește prin acțiuni concrete, iubire și dedicare necondiționată.

Am ales să candidez pentru că văd în Codlea un oraș cu potențial, un loc care merită să fie model de dezvoltare și bunăstare. Îmi propun să aduc în administrația locală aceeași determinare și pasiune pe care le aplic în toate aspectele vieții mele. Sunt pregătită să ascult, să învăț și, mai ales, să acționez pentru binele comunității noastre. Împreună, putem deschide un nou capitol pentru Codlea, unul în care fiecare cetățean să fie ascultat, valorizat și implicat în deciziile care ne afectează viitorul. Vă invit alături de mine și echipa AUR pe acest drum către un oraș de care să fim mândri că îl numim ACASA”. – a declarat Alina Nicoleta Oprea, candidat la funcția de primar al municipiului Codlea

În zilele următoare organizația AUR Codlea va face publică și echipa desemnată pentru Consiliul Local.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ